Οδοντωτός: Ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου

Δείτε την ανακοίνωση του ΟΣΕ


ΕΛΛΑΔΑ
17:47
22/05/2019
Οδοντωτός: Ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια του σιδηροδρόμου
2
loading

Ξεκινούν και πάλι τα δρομολόγια του οδοντωτού σιδηρόδρομου, με ιδιαιτέρα προσεκτική διέλευση των συρμών, τα οποία και είχαν διακοπεί από τον Απρίλιο, λόγω των έντονων φαινομένων κατολισθήσεων στην κοινότητα της Κάτω Ζαχλωρούς.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΣΕ κατά τη σημερινή επιθεώρηση της σιδηροδρομικής γραμμής διαπιστώθηκε η δυνατότητα επανέναρξης λειτουργίας του οδοντωτού, μετά και τις πρόσφατες εργασίες αποκατάστασης του δήμου Καλαβρύτων και τη σχετική ενημέρωση από τον εργολήπτη μηχανικό του δήμου.

«Κατόπιν των ανωτέρω αίρεται η απαγόρευση σιδηροδρομικής κυκλοφορίας, η οποία θα γίνεται εφεξής με την παρουσία στελέχους του τοπικού τμήματος συντήρησης γραμμής στον θάλαμο μηχανοδήγησης με ιδιαιτέρα προσεκτική διέλευση των συρμών» τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΟΣΕ.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar Αντε καλά

    Το πιέσετε το ξεχιλωσατε το πράγμα αλλά αν απο την πίεση προς τον εργολάβο δεν έγινε σωστά η επιδιόρθωση και γίνει καμιά στραβή να δω που θα κρυφτείτε....

  2. avatar Για φτύσιμο

    Έδωσαν άδεια οι τεμπελχανάδες άχρηστοι του ΟΣΕ με βαριά καρδιά , σκουριασμένοι από το ακίνητο βόλεμα στη θεσάρα από τις εποχές ΠΑΣΟΚ και διατήρησης από το ΣΥΡΙΖΑ . Ολα τα κοπρόσκυλα του συνδικαλισμού που σκοτώνουν μια ολόκληρη περιοχή με γραφειοκρατία. Ξαναψηφίστε τους.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει