Συνεχίζουν για 15η ημέρα τις κινητοποιήσεις τους με τα τρακτέρ παραταγμένα στον δρόμο οι αγροτοκτηνοτρόφοι στο Λούρο και στο Καναλάκι της Πρέβεζας.

Οι αγρότες, δήλωσε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας Σπ. Κλινάκης, «θα συνεχίσουν να αγωνίζονται, όσο η κυβέρνηση θα ακολουθεί αδιάλλακτη και αυταρχική πολιτική, δεν ικανοποιεί κανένα από τα αιτήματα των αγροτών και χρησιμοποιεί αυταρχική πολιτική με κλήσεις αγροτών στον εισαγγελέα και την αστυνομία».

Συγκεκριμένα, ο κ. Κλινάκης υποστήριξε ότι, χθες το μεσημέρι, κατά το καθημερινό, συμβολικό κλείσιμο του δρόμου στο Καναλάκι, αστυνομικοί από το τοπικό τμήμα ειδοποίησαν την 7μελή συντονιστική επιτροπή να παρουσιαστεί, σήμερα, στο γραφείο του εισαγγελέα για να συζητήσουν.

Αύριο, στα Γιάννενα, θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη αγροτοκτηνοτρόφων προκειμένου να εκτιμηθεί η κατάσταση και να αποφασιστεί η μορφή συμμετοχής τους στις πανελλαδικές κινητοποιήσεις, ανέφερε, από την πλευρά του, στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ο Μιχάλης Τζίμας, Γραμματέας του Συνδέσμου Ελληνικής Πτηνοτροφίας.