Για 17 ολόκληρους μήνες βίωσε τον εφιάλτη στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, με την κατηγορία που την ακολουθούσε να είναι η μεταφορά 2,6 κιλών κοκαΐνης από την Ελλάδα στην ασιατική χώρα, στης οποίας το αεροδρόμιο και συνελήφθη.

Ωστόσο, το 21χρονο μοντέλο κατάφερε -παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες ήταν εναντίον της- να αποδείξει την αθωότητά της και να επιστρέψει σήμερα στην πατρίδα της, με τη χαρά στο πρόσωπό της να μην μπορεί να κρυφτεί.

Έχοντας στο πλευρό της τον δικηγόρο της και στήριγμά της (όχι μόνο νομικό) σε αυτήν την υπόθεση, η 21χρονη ευχαρίστησε από το αεροδρόμιο «Ελ. Βανιζέλος» όσους της συμπαραστάθηκαν, ενώ ζήτησε και τον σεβασμό της ιδιωτικής της ζωής.

«Με συγκίνηση και χαρά επιστρέφω στα πάτρια εδάφη μετά από 17 μήνες άδικης κράτησης και θλίψης. Είχα πει από την αρχή πως είμαι αθώα και χαίρομαι που το δικαστήριο αναγνώρισε τη αθωότητά μου. Η μόνη μου επιθυμία είναι να γυρίσω στην Μυτιλήνη με την οικογένειά μου και να αρχίσω από την αρχή τη ζωή μου, δήλωσε στις κάμερες η Ειρήνη Μελισσαροπούλου, ενώ ευχαρίστησε τόσο τον κ. Κεχαγιόγλου όσο και όσους της συμπαραστάθηκαν.

«Είναι ευλογία Θεού ότι είμαστε εδώ στην Αθήνα και στο αεροδρόμιο, η αποστολή μου ολοκληρώθηκε. Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση υποδέχομαι την Ειρήνη και τους γονείς της στην Ελλάδα. Η περιπέτεια που ξεκίνησε πριν από 17 μήνες λαμβάνει σήμερα τέλος με την επιστροφή της στην πατρίδα», δήλωσε από την πλευρά του ο γνωστός νομικός.

Δείτε τις φωτογραφίες από την άφιξή της στην Ελλάδα: