Νέο ραντεβού στους δρόμους του Ηρακλείου έδωσαν το μεσημέρι φορείς, συνδικάτα, φοιτητές, εργαζόμενοι, συνταξιούχους, αγρότες, επαγγελματίες και άνεργοι, σε μία ακόμη … λαοθάλασσα οργής απέναντι στην κυβερνητική πολιτική. Το κέντρο της πόλης γέμισε ξανά από αγανακτισμένους πολίτες σε ένα κύκλο κινητοποιήσεων που δεν έχει τέλος.

Μετά την τριήμερη κατάληψη στην Περιφέρεια Κρήτης αλλά και τους αποκλεισμούς στα κτίρια της εφορίας και της τράπεζας της Ελλάδος στο Ηράκλειο η επιτροπή αγώνα προγραμματίζει και νέες κινητοποιήσεις. Την προσεχή Τετάρτη προκηρύσσεται συμμετοχή στην Πανευρωπαϊκή Απεργία.

Όπως αναφέρει το prismanews.gr, σε νέο κύκλο κινητοποιήσεων προχωρά και το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου το οποίο συνεδρίασε εκτάκτως χθες το απόγευμα για την προκήρυξη νέων απεργιακών κινητοποιήσεων. Το κλίμα στις τάξεις του τοπικού συνδικαλιστικού οργάνου είναι … δυναμικό και έτσι, μετά από απόφαση που πήρε, την Τετάρτη, εκτός από τη τρίωρη στάση εργασίας που έχει κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ,θα καλέσει και σε νέα 24ωρη απεργία της οποίας χαρακτηριστικά θα είναι και πάλι οι καταλήψεις σε δημόσια κτίρια.