Μεταφέρονται οι μαθητές από την Τρίτη

Πάρθηκε απόφαση στην Αχαΐα


ΕΛΛΑΔΑ
14:52
24/09/2012
Μεταφέρονται οι μαθητές από την Τρίτη
loading

Λύση στο αδιέξοδο που είχε δημιουργηθεί με τη μεταφορά των μαθητών στην Αχαΐα βρέθηκε μετά τη συνάντηση το Σάββατο που είχε ο αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος με τη διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ.

Έτσι, από την ερχόμενη Τρίτη λεωφορεία του Υπεραστικού ΚΤΕΛ, καθώς και ιδιωτικά θα αρχίσουν να μεταφέρουν τους μαθητές, μετά την συμφωνία που επετεύχθη ως συνέχεια της συνάντησης που είχαν με τους μεταφορείς την παρασκευή ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας και ο αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας.

Η διοίκηση του Υπεραστικού ΚΤΕΛ ζήτησε μικρή προθεσμία ώστε να μπορέσει να προετοιμαστεί και αυτός είναι ο λόγος που τα δρομολόγια δεν αρχίζουν από την Δευτέρα.

Εκτός αυτού, ο αντιπεριφερειάρχης Γρ. Αλεξόπουλος είχε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου συνάντηση και με τους προέδρους των Σωματείων Ταξί Πάτρας Παναγιώτη Σκέντζο, Αιγιαλείας Παναγιώτη Αγγελόπουλο και Δυτικής Αχαΐας Γιώργο Παναγιωτόπουλο, οι οποίοι γνωστοποίησαν ότι εκπροσωπούν και τους συναδέλφους τους των Σωματείων Κάτω Αχαΐας και Ερυμάνθου.

Στη συνάντηση αποφασίστηκε να αρχίσουν άμεσα τα δρομολόγια της μεταφοράς μαθητών μετά την υπογραφή των σχετικών συμβάσεων και αφού ο αντιπεριφερειάρχης εξήγησε προηγουμένως τους όρους και τις προϋποθέσεις που προβλέπει η σχετική νομοθετική ρύθμιση.

Πηγή: aftodioikisi.gr

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει