Για τη μη πληρωμή των εκτός έδρας υπηρεσιών διαμαρτύρονται τα τρία σωματεία εργαζομένων ΕΚΑΒ στην Κρήτη, σύμφωνα με το goodnet.gr.

«Πραγματικά δεν μπορούμε να εξηγήσουμε το γεγονός, ότι σε πάρα πολλούς τομείς του ΕΚΑΒ σε πανελλαδικό επίπεδο έχουν πληρωθεί τα εκτός έδρας και στο ΕΚΑΒ Κρήτης δεν έχει πραγματοποιηθεί η οικονομική τακτοποίησή τους» λένε σε επιστολή του στο διευθυντή του ΕΚΑΒ Ηρακλείου το Παγκρήτιο Σωματείο εργαζομένων στο ΕΚΑΒ & Εθελ. Αιμοδοτών, το Σωματείο Εργαζομένων ΕΚΑΒ Τομέα Χανίων και το Σωματείο εργαζομένων ΕΚΑΒ 4ης Περιφέρειας.

Σύμφωνα με την επικοινωνία που είχαν οι εργαζόμενοι τόσο με τον υπεύθυνο του Γραφείου Κινήσεως Γιώργο Γαλανάκη, όσο και με την Προϊσταμένη Οικονομικού Ρούλα Κωστάκη, οι προφορικές απαντήσεις που μας έδωσαν ήταν ότι επιστράφηκαν από την πάρεδρο τα συγκεκριμένα εκτός έδρας Απριλίου-Μαΐου-Ιουνίου του 2011 διότι δεν ήταν υπογεγραμμένες όλες οι εντολές μετακίνησης των πραγματοποιηθέντων εκτός έδρας από εσάς ή εφόσον απουσιάζατε από τον αντικαταστάτη σας.

«Πραγματικά δεν μπορούμε να πιστέψουμε ότι, σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικούς καιρούς, τέτοιου είδους λάθη καθυστερούν την οικονομική τακτοποίηση περυσινών οφειλών μας από την yπηρεσία βάζοντας σε απίστευτη ταλαιπωρία τους συναδέλφους και τις οικογένειές τους που περιμένουν και αυτά τα χρήματα για να καλύψουν βασικές τους ανάγκες αναφέρουν οι εργαζόμενοι.