Εκεί που οι άλλοι σταματούν ξεκινάει το cheapis.gr!

Εξασφαλίστε φτηνά ακτοπλοϊκά εισιτήρια


ΕΛΛΑΔΑ
19:52
03/07/2012
Εκεί που οι άλλοι σταματούν ξεκινάει το cheapis.gr!
loading

Όλοι μιλούν για το πόσο χαμηλές είναι οι κρατήσεις των ξενοδοχείων στα ελληνικά νησιά λόγω των ακριβών κομίστρων των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων.

Το cheapis.gr, η δυναμική, ελληνική, εκπτωτική ιστοσελίδα απαντά στις προκλήσεις της εποχής εξασφαλίζοντας έγκαιρα, φθηνά εισιτήρια σχεδόν από όλες τις ακτοπλοϊκές εταιρίες, για όλους τους προορισμούς, με έκπτωση που καταντάει... «σκάνδαλο»!

Όλοι οι εν δυνάμει επισκέπτες των ελληνικών νησιών ακόμα και σε περίοδο αιχμής μπορούν σήμερα να κάνουν κράτηση εισιτηρίων σήμερα, με 50% έκπτωση!

Το cheapis.gr xτυπάει την κρίση δυναμικά! Επειδή υπάρχει τεράστια ζήτηση, «τυχεροί» θα είναι όσοι προλάβουν να κλείσουν άμεσα.

Ήδη χιλιάδες επισκέπτες του site έχουν κλείσει τα μεταφορικά τους και μπορούν να χαρούν τον προορισμό της επιλογής τους, χωρίς να δυσανασχετούν.

Οι μεγαλύτερες ακτοπλοϊκές εταιρίες είναι αρωγοί αυτής της εξαιρετικά μεγάλης προσπάθειας για να προσφέρουν σε έλληνες και ξένους τη δυνατότητα να ονειρευτούν και να πραγματοποιήσουν τις διακοπές τους στα διασημότερα νησιά της Ελλάδας με τον πιο οικονομικό
τρόπο.

Τι νόημα έχει να μιλάμε για την κρίση και να μην την αντιμετωπίζουμε κατάματα;

Μπείτε και δείτε τις πραγματικές προσφορές στο www.cheapis.gr!

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει