Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα το πρωί στην Πρέβεζα, όταν κόπηκε ένα μεγάλο κλαδί από πλάτανο στην οδό Π. Τσαλδάρη. Ο πλάτανος αυτός από τους γηραιότερους μέσα στην πόλη βρίσκεται σε έναν από τους πολυσύχναστους δρόμους της Πρέβεζας.

Λίγο πριν τις 10 και ενώ στον δρόμο κυκλοφορούσαν όχι μόνο αυτοκίνητα αλλά και πεζοί ένα μεγάλο κλαδί έσπασε πέφτοντας επάνω σε διερχόμενα αυτοκίνητα αλλά και σε άλλα παρκαρισμένα, προξενώντας υλικές ζημιές. Ευτυχώς οι οδηγοί των αυτοκινήτων καθώς και οι πολίτες που έτυχε να περνούν από το σημείο φαίνεται πως είχαν… άγιο, μιας και δεν υπήρχε κανένας τραυματισμός.

«Οδηγούσα και μου ήρθε το δέντρο στο … κεφάλι» είπε στο pamepreveza.gr ο οδηγός του αυτοκινήτου, εμφανώς ταραγμένος, που περνούσε εκείνη την ώρα.

Στο σημείο έφτασαν συνεργία του Δήμου Πρέβεζας καθώς και άντρες της πυροσβεστική υπηρεσίας Πρέβεζας οι οποίοι ρίχτηκαν στην μάχη προκειμένου να κοπεί το κλαδί και να απομακρυνθεί από την μέση του δρόμου, ενώ η ΔΕΗ διέκοψε αμέσως το ρεύμα αφού από την πτώση παρέσυρε καλώδια παροχής παρακείμενων σπιτιών.

Δείτε τις φωτογραφίες