Όπως όλα δείχνουν ο Έβρος φέτος θα φάει φθηνό οβελία καθώς φαίνεται να ξεπεράστηκε ο σκόπελος της διανομής των αμνοεριφίων και έτσι οι κτηνοτρόφοι του Συνεταιρισμού Έβρου θα διαθέσουν τα αρνιά και τα κατσίκια τους μέσω κουπουνιών.

Σύμφωνα με το e-evros.gr, κάθε κουπόνι θα είναι μια παραγγελία και η παραλαβή των κουπουνών θα γίνεται από την εταιρεία Νόστιμα Ε.Π.Ε που βρίσκεται στο 6ο χιλιόμετρο Αλεξανδρούπολης – Κομοτηνής κατόπιν τηλεφώνου.

Οι τις τιμές διάθεσης διαμορφώνονται στα 7,5 ευρώ το κιλό για το αρνί και στα 8 για το κατσίκι. Οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις παραγγελίες τους σε 5 συγκεκριμένα σημεία, σε Νέα Ορεστιάδα, Διδυμότειχο, Φέρες και Αλεξανδρούπολη, αγοράζοντας με 40 ευρώ το κουπόνι παραγγελίας, όπου θα αναφέρεται το είδος του σφαγίου και το βάρος που επιθυμούν.

Τα αμνοερίφια θα σφαγούν στο σφαγείο της Νέας Ορεστιάδας, θα ελεγχθούν από κτηνιάτρους και στη συνέχεια θα μεταφερθούν σε ψυκτικούς θαλάμους.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.