Ουρά χιλιομέτρων έχει σχηματιστεί στη Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου. Από νωρίς το πρωί, επικρατεί το αδιαχώρητο στο κτίριο της οδού Αγίου Κωνσταντίνου, όπου στεγάζεται η εφορία της περιοχής.

Οι φορολογούμενοι καλούνται μέσα σε δύο ημέρες, σήμερα και αύριο δηλαδή, να προσέλθουν στην εφορία για να υπαχθούν στη νέα ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών τους.

Οι φορολογούμενοι πάντως λένε στο newsbeast.gr ότι δεν ευθύνονται εκείνοι που άργησαν να προσέλθουν στην εφορία αλλά το κράτος που δεν έβγαζε εδώ και καιρό την εγκύκλιο με τις οδηγίες της νέας ρύθμισης και την υπουργική απόφαση με τα δικαιολογητικά τα οποία πρέπει να προσκομίσουν όσοι αδυνατούν να εξοφλήσουν τις οφειλές τους μέχρι 24 δόσεις και επιθυμούν να τις ρυθμίσουν σε περισσότερες.



Στοιβάζονται περιμένοντας με τις ώρες στην ουρά στη Δ.Ο.Υ. Αμαρουσίου

Για τουλάχιστον τρεις ώρες περιμένουν στην ουρά οι οφειλέτες

Γι’ αυτό για να προλάβουν οι οφειλέτες έσπευσαν στις εφορίες καθώς η υποβολή της σχετικής αίτησης και των δικαιολογητικών λήγει κανονικά αύριο. Πληροφορίες όμως αναφέρουν ότι στο υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζονται να παρατείνουν την προθεσμία λήξης ώστε και οι πολίτες να διευκολυνθούν αλλά και το Δημόσιο να ενισχύσει τις εισπράξεις του.