Βαρύτατες φαίνεται ότι είναι οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο γνωστός στυλίστας, και πρόσωπο της ελληνικής showbiz, που έχει βρεθεί υπόδικος για εγκληματική δραστηριότητα, δηλαδή «ξέπλυμα βρώμικου χρήματος».

Αυτό αναφέρει η εφημερίδα Έθνος της Κυριακής, κάνονας λόγο για τις αποκαλύψεις που έχουν έρθει στο φως, μετά την προφυλάκιση του Λάκη Γαβαλά την περασμένη Δευτέρα, επειδή δεν απέδωσε ΦΠΑ περίπου 150.000 ευρώ, συγχρόνως με κατηγορίες για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, όπως σημειώνει.

Συγκεκριμένα, οι αρχές έχουν δεσμεύσει 16 ακίνητα του Λάκη Γαβαλά, αξίας δεκάδων εκατομμυρίων ευρών, σε Μύκονο, Κηφισιά, Παιανία, καθώς και τέσσερις λογαριασμούς του σε ελληνικές τράπεζες με ποσά 134.685 ευρώ, προκειμένου να ασφαλίσει το Δημόσιο τις απαιτήσεις του, προσθέτει το Έθνος.

Τα στοιχεία που έρχονται στη δημοσιότητα, για τον διάσημο στυλίστα εκπλήσσουν: ο ίδιος αγόρασε περιουσιακά στοιχεία που απέκρυψε και δεν απέδωσε φόρους, αντιμετωπίζοντας τη φοροδιαφυγής σε βαθμό κακουργήματος, ενώ νομιμοποιούσε τα ακίνητά του με παράνομο τρόπο.

Ο 60χρονος επιχειρηματίας αναμένεται να κληθεί το επόμενο διάστημα από τον εισαγγελέα, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις ως ύποπτος για ξέπλυμα βρώμικου χρήματος, ενώ βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Μαλανδρίνου Φωκίδας.