Φοιτητές προπηλάκισαν την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών

Τι καταγγέλλει η Πρυτανεία


ΕΛΛΑΔΑ
13:11
05/10/2017
Φοιτητές προπηλάκισαν την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών
3
loading

Ομάδα 30 ατόμων προπηλάκισε την πρύτανη του Πανεπιστημίου Πατρών Βενετσάνα Κυριαζοπούλου και τους προέδρους τμημάτων καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η πρυτανεία.

«Σήμερα το πρωί, κατά τη διάρκεια της συνάντησης των προέδρων όλων των τμημάτων, πριν την καθιερωμένη συνεδρίαση της Συγκλήτου, προκειμένου να ενημερωθούν για τα θέματα που θα απασχολήσουν το Πανεπιστήμιο Πατρών τη νέα ακαδημαϊκή χρονιά, προσήλθαν φοιτητές, περίπου 150 άτομα, τα οποία εξέθεσαν τα προβλήματά τους και έγινε συζήτηση με την πρύτανι και τους προέδρους των τμημάτων» αναφέρει η ανακοίνωση της πρυτανείας .

«Μετά από την αναχώρηση των φοιτητών», σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται στην ανακοίνωση, «παρέμειναν περίπου 30 άτομα, τα οποία με προπηλακισμούς εναντίον της πρυτάνεως και των προέδρων, προσπαθούσαν να αποτρέψουν την ολοκλήρωση της ενημέρωσης και την Σύγκλητο, που ήταν ορισμένη για σήμερα, εμποδίζοντας βίαια την αποχώρησή τους από την αίθουσα».

Η Πρυτανεία, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, «εκφράζει τη βαθιά της λύπη για παρόμοια γεγονότα, που δε συνεισφέρουν σε εποικοδομητικό διάλογο, διαταράσσουν την ομαλή λειτουργία του Πανεπιστημίου Πατρών και τελικά δεν οδηγούν σε επίλυση των προβλημάτων ολόκληρης της φοιτητικής κοινότητας, εξαιτίας των συμπεριφορών ορισμένων ατόμων που δεν αρμόζουν στο ακαδημαϊκό περιβάλλον».

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar Νεοελλας

    Αυτά συμβαίνουν όταν αντί για πανεπιστήμια έχουμε μπιμπ. Θα τολμούσαν να το κάνουν αυτο σε πανεπιστήμιο του εξωτερικού αυτοί οι δημοκράτες φοιτητές;;; τριτοκοσμικη χώρα η νεοελλας σε όλα τα επίπεδα

  2. avatar Whitebeard

    Έκανα το προπτυχιακό μου στην Ελλάδα και το μεταπτυχιακό μου στο εξωτερικό. Περιττό να πω τι θα γινόταν στη περίπτωση που αυτό γινόταν στο εξωτερικό. Καμία ελπίδα πλέον .

  3. avatar ΤΟΞΟΤΗΣ

    ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΥΠΟΠΡΟ'Ι'ΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΞΩΚ/ΚΗΣ ΑΡΙΣ/ΡΑΣ ΕΠΙ ΤΩ ΠΛΕΙΣΤΩ ΓΟΝΟΙ [ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΧΑΡΙΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ] Και πολλων κρατικοδίαιτων ΔΗΘΕΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ που νοιαζονται για το [...].......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει