Σε κακόβουλους που προσπαθούν να τον βλάψουν προσωπικά αποδίδει ο συγγραφέας Χρήστος Χωμενίδης την σημερινή απίστευτη «είδηση» που έκανε για πολύ λίγο το γύρο του διαδικτύου ότι δήθεν αυτοκτόνησε, ενώ φίλη του ανέβασε στο λογαριασμό του στο Facebook χιουμοριστικό σχόλιο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που δεν είναι ακόμα γνωστό από που ξεκίνησε αλλά «έπαιξε» και σε ειδησεογραφικά sites μεγάλης επισκεψιμότητας, ο Χρήστος Χωμενίδης αυτοκτόνησε δήθεν πηδώντας από το μπαλκόνι του σπιτιού του. Μάλιστα, το δημοσίευμα δεν περιορίστηκε σε αυτήν την ανεπιβεβαίωτη πληροφορία αλλά έκανε λόγο για την ώρα θανάτου, και ανέφερε ότι ο «εκλιπών» που υποτίθεται ότι άνοιξε το παράθυρο του και έπεσε στο κενό, «άφησε πίσω του τρία ιδιόχειρα σημειώματα»!

Το δημοσίευμα ανέφερε μέχρι και την ημερομηνία της… κηδείας του Χρήστου Χωμενίδη και επικαλούνταν ως πηγή το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το οποίο διέψευσε κατηγορηματικά ότι μετέδωσε τέτοιο ρεπορτάζ και δηλώνει ότι επιφυλάσσεται παντός νομίμου δικαιώματός του.

Να σημειωθεί ότι το μεσημέρι, φίλη του Χρήστου Χωμενίδη ανέβασε στο λογαριασμό της στο Facebook μια φωτογραφία της με τον συγγραφέα και το σχόλιο «Εδώ, στον Άλλο Κόσμο, την περνάμε ζάχαρη»…