Αυξημένες κατά 200% οι καταθέσεις πινακίδων!

Ουρές στις εφορίες


ΕΛΛΑΔΑ
8:57
14/12/2011
Αυξημένες κατά 200% οι καταθέσεις πινακίδων!
1
loading

Πάρα πολλοί, και μάλιστα περισσότεροι από πέρσι, είναι oι οδηγοί που συνωστίζονται φέτος στις εφορίες για να καταθέσεις τις πινακίδες του αυτοκινήτου τους, καθώς αδυνατούν να πληρώσουν τα τέλη κυκλοφορίας.

Επιπλέον φέτος, στις ουρές συνωστίζονται και άνθρωποι που ζητούν προσωρινή ακινησία των οχημάτων τους, διότι αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους.

Οι περισσότεροι ζητούν την απόσυρση του αυτοκινήτου, ελπίζοντας ότι κάποια στιγμή θα καταφέρουν να βρουν δουλειά και να το χρησιμοποιήσουν.

Σύμφωνα με την «Ελευθεροτυπία», η οποία επικαλείται εκτιμήσεις στελεχών του υπουργείου Οικονομικών, η αύξηση φέτος στις καταθέσεις πινακίδων κυκλοφορίας αναμένεται να φτάσει το 200% σε σχέση με πέρσι.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

1
σχόλιο
  1. avatar Marianthi

    και το κράτος περίμενε να εισπράξει πως θα γίνει αυτό? του μειώνει αποδοχές και κάνει αυξήσεις σε φόρους. Πότε θα καταλάβουν ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Δεν υπολογίζουν και την άλλη παράμετρο. ¨Οταν δεν θα χρησιμοποιούνται τα αυτοκίνητα πλήττεται για άλλη μια φορά ο χώρος του αυτοκινήτου, συνεργεία, πωλήσεις αυτοκινήτων ακόμα και το κράτος που δεν εισπράτει από κατανλώση καυσίμων, τέλη ταξινόμησης άρα αύξηση ανεργίας κλπ

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει