Κακοκαιρία περιμένουμε την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 από το ύψος της Θεσσαλίας και νοτιότερα με βροχές στα πεδινά, χιόνια στα ορεινά και καταιγίδες στις θαλάσσιες περιοχές. Στη Βόρεια Ελλάδα και το Βόρειο Ιόνιο θα υπάρχουν παροδικές νεφώσεις που έως το μεσημέρι θα είναι πυκνότερες.

Η θερμοκρασία σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, θα κυμανθεί στη Βόρεια Ελλάδα από 0 έως 16 βαθμούς, στη Δυτική Ελλάδα από 9 έως 18 βαθμούς, στη Κεντρική και Νότια Ελλάδα από 9 έως 13 βαθμούς και στις νησιωτικές περιοχές από 11 έως 23 βαθμούς.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και τοπικά το Νοτιοδυτικό Αιγαίο θυελλώδεις 8 μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις και στο Κεντρικό Ιόνιο και τον Πατραϊκό κόλπο θυελλώδεις και τοπικά πολύ θυελλώδεις 9 μποφόρ.

Νεφώσεις με βροχές κατά περιόδους κυρίως στα βόρεια τμήματα του νομού περιμένουμε την Κυριακή στην Αττική ενώ το βράδυ χιόνια θα πέσουν στην κορυφή της Πάρνηθας. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 13 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Σαρωνικό και το Νότιο Ευβοϊκό θα πνέουν βορειοανατολικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις.

Αυξημένες νεφώσεις έως το μεσημέρι περιμένουμε την Κυριακή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 14 βαθμούς. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις με γρήγορη εξασθένηση.