Αποχώρησαν από το στούντιο οι φοιτητές

Οι πρώτες εικόνες από την κατάληψη στο εσωτερικό του στούντιο


ΕΛΛΑΔΑ
22:18
25/09/2011
Αποχώρησαν από το στούντιο οι φοιτητές
3
loading

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι φοιτητές που εισέβαλαν στο στούντιο ειδήσεων της κρατικής τηλεόρασης έχουν αποχωρήσει από το χώρο του στούντιο, παραμένουν, ωστόσο, και διαπραγματεύονται με τη διεύθυνση ειδήσεων.

Μόλις ξεκίνησαν οι τίτλοι αρχής του δελτίου, ομάδα 60 φοιτητών, σύμφωνα με πληροφορίες, εισέβαλε στο στούντιο.

Πρόκειται για ομάδα 60 φοιτητών της ομάδας των ΕΑΑΚ. Σύμφωνα με πληροφορίες συναδέλφων που εργάζονται αυτή την ώρα στο ραδιομέγαρο, η ομάδα των φοιτητών βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη διεύθυνση ειδήσεων. Αίτημά τους, να τους δοθεί η ευκαιρία να βγουν στον αέρα και να εκφράσουν τις θέσεις τους σχετικά με τις αλλαγές στα πανεπιστήμια και τις καταλήψεις.

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ


ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

3
σχόλια
  1. avatar ARIS METAXAS

    Οι πραγματικοί φοιτητές είναι εναντίον των καταλήψεων σε αντίθεση με τους μόνιμους φοιτητές, κηφήνες και κομματόσκυλα που υποστηρίζουν την άναρχη κατάσταση στα ιδρύματα και την κατάληψη τους. Ας αποδωθούν τα ιδρ΄ύματα στους φοιτητές και όχι στους επαγγελματίες "φοιτητές".

  2. avatar Dionasa

    Τελικώς μετά από διαπραγματευσεις τα αιτηματα τους θα παρουσιαστουν στο νυχτερινο δελτιο των 24.00 . Δε θα παρουσιαστούν "ζωντανα" αλλά μέσα από βιντεο. Θα παρουσιαστούν επίσης κ στην "πρωινη ζώνη" αυριο. Οι φοιτητές θα παραμεινουν εκεί μέχρι το νυχτερινο δελτιο για να είναι σιγουροι ότι θα παρουσιαστούν τα αιτηματά τους. Αυτα λένε στο twitter μέχρι αυτή την ωρα τουλάχιστον. Απέξω από την Ερτ βρίσκονται περίπου 250 άτομα .

  3. avatar Mariapht

    Φεύγουν οι φοιτητές και πάνε οι αγανακτησμένοι... ρε γλέντια......

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει