Συνώνυμο της φροντίδας για περισσότερα από 100 χρόνια, η NIVEA «ταξιδεύει» στο χρόνο από γενιά σε γενιά, φέρνοντας μοναδικές καινοτομίες στην περιποίηση της επιδερμίδας. Καινοτομίες που εξελίσσουν την αγορά, προσφέροντας προϊόντα, που συνδυάζουν την υψηλή προστασία με την άνεση και την απαλότητα.

Με σταθερή έμπνευση την κλασική NIVEA κρέμα, η σειρά προϊόντων της NIVEA εξελίσσεται διαρκώς με βασικό γνώμονα να ανταποκριθεί αποτελεσματικά στις ανάγκες του καταναλωτή, που αλλάζουν στην πορεία τους στο χρόνο. Σήμερα, με έμφαση στην καινοτομία αλλά και τη διαχρονικότητα κλασικών αξιών, η NIVEA παρουσιάζει σημαντικά λανσαρίσματα σε τέσσερις βασικές κατηγορίες προϊόντων: Αποσμητικό, Καθαρισμός Προσώπου, Περιποίηση Σώματος και Αντηλιακή Προστασία.

NIVEA Protect & Care: Τα συστατικά και το άρωμα της κρέμας NIVEA τώρα σε 48ωρη αποτελεσματική αποσμητική προστασία

ProtectCareFemale

Με 25 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των αποσμητικών και τις εξειδικευμένες γνώσεις της NIVEA στη φροντίδα της επιδερμίδας, η NIVEA προσφέρει σήμερα το NIVEA Protect & Care, το πιο «περιποιητικό» αποσμητικό της NIVEA. Το NIVEA Protect & Care είναι το μόνο αποσμητικό με τα πολύτιμα συστατικά και το άρωμα της κρέμας NIVEA. Η σύνθεσή του δεν περιέχει οινόπνευμα ενώ συμπεριλαμβάνει επιλεγμένα συστατικά ώστε να προσφέρει περισσότερη φροντίδα. Είναι ιδιαίτερα απαλό προς την επιδερμίδα, χωρίς να προκαλεί ερεθισμούς. Tο πιο περιποιητικό NIVEA αποσμητικό συνδυάζει 48 ώρες αποτελεσματικής προστασίας και ασυναγώνιστο άρωμα NIVEA. Αποτέλεσμα; Επιδερμίδα απόλυτα προστατευμένη με ευχάριστη,και απαλή αίσθηση. Διαθέσιμο σε spray και roll-on.

Όλα τα προϊόντα της σειράς διατίθενται στην τιμή των 3,99 ευρώ (Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής).

NIVEA Creme Care: Νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού προσώπου για βαθύ καθαρισμό και μοναδική φροντίδα

CremeCareMilk

Μία νέα σειρά προϊόντων καθαρισμού προσώπου προστίθεται στην οικογένεια της NIVEA,  καθώς η περιποίηση του προσώπου μας σήμερα είναι πιο αναγκαία από ποτέ. Ενυδατικές κρέμες, make up, περιβαλλοντικοί ρύποι, αγγίγματα, ιδρώτας και περιττό σμήγμα βαραίνουν την επιδερμίδα του προσώπου μας! Ο σχολαστικός καθαρισμός του προσώπου θα πρέπει να είναι απαράβατος κανόνας της καθημερινότητάς μας. Τι γίνεται όμως όταν η μέθοδος καθαρισμού που ακολουθούμε αφήνει την επιδερμίδα καθαρή αλλά αφυδατωμένη; Η NIVEA έρχεται να θέσει ένα τέλος σε αυτό μέσα από τη νέα σειρά καθαρισμού προσώπου NIVEA Creme Care, η οποία καθαρίζει σε βάθος και παράλληλα, διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας σε υψηλά επίπεδα.

CremeCareCream

Τα προϊόντα Creme Care περιέχουν ενυδατική Πανθενόλη και περιποιητικό Eucerit ®, το πατενταρισμένο συστατικό της NIVEA Creme. Ταυτόχρονα, το διαχρονικό άρωμα καθαριότητας NIVEA,που ξυπνά αναμνήσεις των παιδικών μας χρόνων, μας αφήνει μια αίσθηση αγνότητας μετά τον καθαρισμό! Η σειρά αποτελείται από τρία διαφορετικά προϊόντα για να απαντήσει στις διαφορετικές ανάγκες και συνήθειες των γυναικών: (1) το NIVEA Creme Care Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου, το οποίο εφαρμόζεται με τη χρήση βαμβακιού και αφαιρείται με τονωτική λοσιόν, (2) η NIVEA Creme Care Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου, η οποία χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με νερό  και 3 τα Μαντηλάκια Ντεμακιγιάζ NIVEA Creme Care, τα οποία έχουν δημιουργηθεί από extra απαλό, υψηλής ποιότητας υλικό,και είναι εμπλουτισμένα με απαλή λοσιόν NIVEA για να καθαρίζουν αποτελεσματικά και να αφαιρούν ακόμα και το αδιάβροχο μακιγιάζ με μία μόνο κίνηση.

NIVEA Creme Care Γαλάκτωμα Καθαρισμού Προσώπου: 4,99 ευρώ

NIVEA Creme Care Κρέμα Καθαρισμού Προσώπου: 5,49 ευρώ

NIVEA Creme Care Μαντηλάκια Καθαρισμού Προσώπου 20τμχ: 2,99 ευρώ

CremeCareWipes

(Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής)

NIVEA Care: Νέα καινοτόμος σύνθεση για 100% εντατική θρέψη και 0% αίσθηση λιπαρότητας!

MaxNourishing

Πριν από 100 χρόνια, η NIVEA ανακάλυψε την πρώτη κρέμα περιποίησης της επιδερμίδας. Ένα προϊόν που έμελλε να γράψει ιστορία και να κρατηθεί μέχρι και σήμερα ζωντανό, περνώντας με αγάπη από γενιά σε γενιά. Σήμερα, η NIVEA καινοτομεί και πάλι προσφέροντας την ιδανική κρέμα ενυδάτωσης για τις γυναίκες που αναζητούν απαλή αίσθηση φρεσκάδας και λάμψης στην επιδερμίδα τους. Για πρώτη φορά μία κρέμα, η νέα NIVEA Care, χαρίζει εντατική θρέψη χωρίς ίχνος λιπαρότητας. H «επαναστατική» της φόρμουλα σε μορφή gel cream, βασίζεται στο νερό και περιέχει υγρούς κρυστάλλους κεριού. Όταν η κέρινη σύστασή της  εφαρμόζεται στην επιδερμίδα διαλύεται αμέσως και τη θρέφει εντατικά, χωρίς να αφήνει ένα λιπαρό φιλμ στην επιδερμίδα σας. Με τον τρόπο αυτό, η NIVEA Care χαρίζει βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί, ενώ απορροφάται άμεσα μετά την εφαρμογή της στην επιδερμίδα. Η ιδιότητα αυτή την καθιστά τον ιδανικό σύμμαχό σας για την καθημερινή ενυδάτωση του σώματός σας.

NIVEA Care Nourishing Cream 50ml: 1,29 ευρώ

NIVEA Care Nourishing Cream 200ml: 4,99 ευρώ

NIVEA Care Nourishing Cream 400ml: 6,99 ευρώ

(Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής).

NIVEA Sun Protect & Moisture: Βελτιωμένη σύνθεση που υπόσχεται 24ωρη ενυδάτωση κάτω από τον ήλιο!

AntiAgeFaceSunCreme

Η έκθεση στον ήλιο είναι απολαυστική, αλλά ταυτόχρονα μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνη χωρίς την απαραίτητη αντηλιακή προστασία. Η ξηρότητα της επιδερμίδας είναι μία από τις άμεσα ορατές επιπτώσεις της υπερβολικής έκθεσης στην υπεριώδη ακτινοβολία (UV), της ζέστης αλλά και της επαφής με το θαλασσινό νερό, με αποτέλεσμα η ανάγκη πλούσιας ενυδάτωσης να είναι απαραίτητη για να αφεθούμε χωρίς ενοχές στο ζεστό χάδι του ήλιου. Στην ανάγκη αυτή ανταποκρίνεται η κορυφαία σειρά αντηλιακής προστασία NIVEA Sun Protect & Moisture, η οποία το 2016 επαναλανσάρεται με βελτιωμένη σύνθεση για ακόμα μεγαλύτερη ενυδάτωση. Τα αποτελεσματικά φίλτρα προστασίας UVA/UVB, που προσφέρουν άμεση και μακράς διάρκειας προστασία από τον ήλιο, ενισχύονται με ενυδατικά συστατικά, όπως η Πανθενόλη και η Γλυκερίνη. Ως αποτέλεσμα, η ανανεωμένη σειρά  NIVEA Sun Protect & Moisture προσφέρει ακριβώς αυτό που υπόσχεται, υψηλή προστασία και 24ωρη ενυδάτωση. Η σειρά NIVEA Sun Protect & Moistur ανταποκρίνεται στην ανάγκη προστασίας όλης της οικογένειας διαθέτοντας προϊόντα τόσο για ενήλικες όσο και για παιδιά σε μεγάλο εύρος SPF, (10 έως και 50+) αλλά και τύπο συσκευασίας (λοσιόν, σπρέι, trigger σπρέι) ικανοποιώντας κάθε ανάγκη και προτίμηση.

NIVEA Sun Protect & Moisture lotion SPF30, 200ml: 13,99 ευρώ

NIVEA Sun Protect & Moisture spray SPF30, 200ml: 14,49 ευρώ

NIVEA Sun Protect & Moisture Kids trigger spray SPF50+, 300ml: 15,99 ευρώ

NIVEA Sun Anti-Age Face Sun Cream: Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου κατά της Πρόωρης Γήρανσης

H NIVEA, γνωρίζει πολύ καλά πως η καλύτερη πρόληψη της πρόωρης γήρανσης της επιδερμίδας είναι η προστασία της από την ακτινοβολία του ήλιου. Γι’ αυτό η NIVEΑ, συνδυάζει την μεγάλη της εμπειρία στην αντηλιακή προστασία και την περιποίηση προσώπου, κυκλοφορώντας μια νέα  Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου NIVEA Sun που προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση της επιδερμίδας, τις λεπτές γραμμές και τις ρυτίδες που προκαλούνται από τον ήλιο, ενώ παράλληλα χαρίζει στην επιδερμίδα ενυδάτωση μακράς διαρκείας. Η εξελιγμένη της σύνθεση με Βιταμίνη Ε προλαμβάνει την εμφάνιση ρυτίδων που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ η Προβιταμίνη Β5 ενισχύει τα προστατευτικά στρώματα της επιδερμίδας, χαρίζοντας βαθιά ενυδάτωση. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την άμεση προστασία υψηλής αποτελεσματικότητας από την ηλιακή ακτινοβολία, που επιτυγχάνεται χάρη στα φίλτρα UVA/ UVB.

NIVEA Sun Anti-Age Face Cream SPF30, 50ml: 10,99 ευρώ

NIVEA Sun Anti-Age Face Cream SPF50+, 50ml: 12,49 ευρώ

(Οι τιμές ραφιού των προϊόντων της BDF έγκεινται αποκλειστικά και μόνο στη διακριτική ευχέρεια και στρατηγική των πελατών της, δηλαδή των καταστημάτων λιανικής).