Αποχή από τις φορολογικές δηλώσεις αποφάσισαν οι λογιστές

Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις τους


ΕΛΛΑΔΑ
17:37
16/02/2016
Αποχή από τις φορολογικές δηλώσεις αποφάσισαν οι λογιστές
2
loading

Τη συνέχιση και κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους ενάντια στο προτεινόμενο από την κυβέρνηση ασφαλιστικό νομοσχέδιο αποφάσισαν οι εκπρόσωποι των ομοσπονδιών και φορέων των λογιστών-φοροτεχνικών, σε συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος, υπό τον πρόεδρό του Κωνσταντίνο Κόλλια.

Συγκεκριμένα, αποφασίστηκαν τα εξής:

- Δυναμικές παραστάσεις διαμαρτυρίας με αρχή την Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου, στο υπουργείο Οικονομικών (στο κτίριο της Καραγιώργη Σερβίας 10) και στη συνέχεια την Τρίτη 1η Μαρτίου στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων.

- Αποκλεισμός εφοριών σε όλη τη χώρα, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

- Επαναβεβαίωση της απόφασης για κυλιόμενη αποχή από την υποβολή φορολογικών δηλώσεων, μόλις ανοίξει η εφαρμογή του TAXISNET.

Πάγιο αίτημα των οικονομολόγων και λογιστών-φοροτεχνικών, όπως αναφέρει ανακοίνωση, παραμένει η απόσυρση του προσχεδίου του υπουργείου Εργασίας, η συζήτησή του από μηδενική βάση και, μάλιστα, με συγκεκριμένα και ποσοτικοποιημένα στοιχεία ως απαραίτητη προϋπόθεση, για να ξαναρχίσει ο διάλογος.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

2
σχόλια
  1. avatar ΝικΓαλ

    Αλλοι αγροτες αυτοί... δηλαδη ποιον πιέζουν την κυβέρνηση ή τους πολιτες?

    1. avatar ΠανΓιαν

      Πιέζουν τους άχρηστους που κάνουν τη δουλειά αντι γι αυτούς και χωρίς να πληρώνονται κι όλας.Αν δεν γνωρίζουμε τα προβλήματα ενός κλάδου δεν σχολιάζουμε.

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει