Το Supply.gr, ο 1ος Online Επαγγελματικός Οδηγός για το χώρο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης στην Ελλάδα, σάς δίνει τη δυνατότητα να κερδίσετε μια επαγγελματική οθόνη για την επιχείρηση σας, προσφορά της LG. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συμπληρώσετε τη δωρεάν φόρμα εγγραφής στο Supply.gr και αυτόματα μπαίνετε στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στην έκθεση HORECA 2016, στο Metropolitan Expo. Μοναδική προϋπόθεση να είστε ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος σε επιχείρηση φιλοξενίας ή/και μαζικής εστίασης. Για να δηλώσετε συμμετοχή, κάντε κλικ εδώ.

Πώς θα πάρετε μέρος

  1. Γραφτείτε δωρεάν στο Supply.gr ως ιδιοκτήτης/εργαζόμενος ξενοδοχείου, εστιατορίου, μπαρ, café ή εταιρείας catering.
  2. Επιβεβαιώστε το email σας. στο μήνυμα που θα σας σταλεί.
  3. Μπείτε στην κλήρωση και ίσως είστε εσείς ένας από τους 3 τυχερούς.

Κλικ εδώ για εγγραφή και δωρεάν συμμετοχή

Τα δώρα

Η LG προσφέρει 3 επαγγελματικές οθόνες, ιδανικές για οποιοδήποτε είδος τουριστικής επιχείρησης.

  • 1 LG SuperSign digital signage επαγγελματική τηλεόραση 43’’ LX540S series
  • 1 LG LED επαγγελματική τηλεόραση 32’’ LX300C series
  • 1 LG LED οθόνη 22’’ M37 series

Το Supply.gr

Το Supply.gr ξεκίνησε τη λειτουργία τους πριν λίγους μήνες και ήδη το εμπιστεύονται κορυφαίες επιχειρήσεις από το χώρο της φιλοξενίας και της μαζικής εστίασης. Στόχος του είναι να ενώσει προμηθευτές και αγοραστές, προσφορά και ζήτηση, μέσα από σύγχρονα ψηφιακά μέσα. Κάθε επιχείρηση – προμηθευτής δημιουργεί ένα λεπτομερές προφίλ με στοιχεία επικοινωνίας, ειδήσεις, προϊόντα, οπτικοακουστικό υλικό, πληροφορίες για πελάτες, υποκαταστήματα κ.α.. Επαγγελματίες του κλάδου έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν εντελώς δωρεάν το Supply.gr και να αποκτήσουν πρόσβαση χωρίς κανένα κόστος σε όλες τις πληροφορίες, συνολικά, συγκεντρωμένα και οργανωμένα. Κλικ εδώ για εγγραφή και δωρεάν συμμετοχή

Η μεγάλη κλήρωση

Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Φεβρουαρίου 2016 στο περίπτερο του Supply.gr, στη HORECA 2016. Το Supply.gr θα είναι Χορηγός Επικοινωνίας και μπορείτε να επισκεφθείτε το περίπτερό του (Κεντρικός Διάδρομος, Hall 2) από τις 12 έως και τις 15 Φεβρουαρίου στο Metropolitan Expo και να το γνωρίσετε από κοντά. Την τελευταία ημέρα της έκθεσης, θα λάβει χώρα η ηλεκτρονική κλήρωση (17.00) και όλοι οι συμμετέχοντες θα ενημερωθούν ηλεκτρονικά.