Ανεβάζουν τις σημαίες τους οι ιδιοκτήτες ταξί, αφού στην ψηφοφορία που έγινε στη σημερινή συνεδρίαση της Ομοσπονδίας οι ιδιοκτήτες ταξί ψήφισαν υπέρ της αναστολής των κινητοποιήσεών τους.

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας έβγαλε 13 ψήφους υπέρ της αναστολής και έξι κατά, ενώ στην επαρχία οι οδηγοί φαίνονται αποφασισμένοι να συνεχίσουν την απεργία.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, οι κινητοποιήσεις αναστέλλονται μέχρι τις 5 Σεπτεμβρίου, δίνοντας έτσι το το χρονικό περιθώριο στον υπουργό Μεταφορών, κ. Γιάννη Ραγκούση, να
επανέλθει με νέες προτάσεις που θα θεμελιώνουν τα δικαιώματά τους.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφασή τους αυτή έπαιξε, όπως αναφέρουν στην ανακοίνωσή τους, η συμπαράσταση των πολιτικών κομμάτων και η πρόταση του πρωθυπουργού για διάλογο.

Ωστόσο, ένταση και γκρίνια επικρατεί κάτω από τα γραφεία της ομοσπονδίας στην Πειραιώς, όπου παραμένουν συγκεντρωμένοι οι αυτοκινητιστές, καθώς μία μερίδα προέδρων των σωματείων διαφωνεί με την απόφαση για λήξη της απεργίας, θεωρώντας ότι δεν θα έχει τα επιθυμητά αποτελέσματα.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.