Τα πατροπαράδοτα κάλαντα έψαλαν και στην Ελληνική Αστυνομία, στο Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ., παρουσία του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Νίκου Τόσκα, του γ.γ. Δημόσιας Τάξης Δημήτρη Αναγνωστάκη και στελεχών της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο υπουργός ευχήθηκε στα στελέχη και το προσωπικό του Υπουργείου και της Ελληνικής Αστυνομίας, καθώς και στις οικογένειές τους

Η εορταστική εκδήλωση, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Π. Μπακογιάννης» όπου έψαλαν τα κάλαντα:

kalada

το Μικτό Τμήμα Μουσικής της Ελληνικής Αστυνομίας και του Πυροσβεστικού Σώματος,

η παιδική χορωδία και αντίστοιχη χορευτική ομάδα των σχολών χορού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Πειραιά (παρουσίασε πρόγραμμα παραδοσιακών χορών)

ο Όμιλος Βρακοφόρων Κρήτης και ο Σύλλογος Ηπειρωτών Ηλιούπολης, που παρουσίασαν πρόγραμμα παραδοσιακών χορών.

Επίσης παρέστησαν o Αρχηγός της Ελληνικής Αστυνομίας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Τσακνάκης, ο Υπαρχηγός του Σώματος, Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Τσουβάλας, ο Προϊστάμενος Επιτελείου του Αρχηγείου, Αντιστράτηγος Εμμανουήλ Κατριαδάκης, ο Γενικός Επιθεωρητής Αστυνομίας Βόρειας Ελλάδας, Αντιστράτηγος Δημήτρης Σοφιός, Προϊστάμενοι Κλάδων, Διευθυντές Διευθύνσεων του Αρχηγείου, καθώς και αντιπροσωπείες του προσωπικού του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας.

Στα παιδιά της χορωδίας, στο προσωπικό του Μικτού Τμήματος Μουσικής, στον Όμιλο Βρακοφόρων Κρήτης και στο Σύλλογο Ηπειρωτών Ηλιούπολης προσφέρθηκαν συμβολικά δώρα.

kalada2

kalada3 kalada4 kalada5 kalada6