Διαστάσεις επιδημίας έχουν πάρει τα φαινόμενα κλοπών και διαρρήξεων στο δήμο Τρίπολης ανέφερε ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παυλής στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Ο δήμαρχος ανέφερε ότι τελευταίο κρούσμα κλοπής σημειώθηκε στα σπήλαια Κάψια, όπου άγνωστοι δράστες έκοψαν καλώδια και αφαίρεσαν σίδερα, προκαλώντας ζημιά που φτάνει τα δέκα χιλιάδες ευρώ.

Επίσης, ο δήμαρχος είπε ότι πριν από λίγες ημέρες έγινε διάρρηξη στην καταβόθρα Κανατά, προκαλώντας κι εκεί μεγάλη ζημία, ενώ υπογράμμισε ότι το τελευταίο διάστημα υπάρχουν συνεχή φαινόμενα κλοπών σε σχάρες ακόμα και σε βάνες δικτύων. Ανέφερε μάλιστα ότι προ ημερών κάποιοι αποπειράθηκαν να διαρρήξουν πόρτα από δεξαμενή, χτυπώντας την με βαριά, από την οποία έσπασε η λαβή του εργαλείου και εγκατέλειψαν την προσπάθεια αφήνοντας στο σημείο την βαριά και την πόρτα τσαλακωμένη.

Ο κ. Παυλής ανέφερε στο δημοτικό συμβούλιο ότι, «δεν ξέρω τι πρέπει να κάνουμε. Όσες φορές το έχουμε συζητήσει με την αστυνομία μας δείχνει την κατανόησή της, αλλά το αποτέλεσμα είναι μηδέν».

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.