Η Aegean, πιστή στα έθιμα και τις παραδόσεις της Μεγάλης Εβδομάδας και της εορτής του Πάσχα και φέτος θα μεταφέρει το κλίμα των εορτών σε όλες της τις πτήσεις.

Συγκεκριμένα, για την περίοδο της Μεγάλης Εβδομάδας (Μ. Δευτέρα έως και Μ. Σάββατο) και για όλες τις πτήσεις εσωτερικού, εξωτερικού και charter της Aegean, καθιερώνεται όπως κάθε χρόνο νηστίσιμο μενού, που θα προσφέρεται στους επιβάτες τόσο της διακεκριμένης, όσο και της οικονομικής θέσης.

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της επιβίβασης και της αποβίβασης από το πρωί της Μ. Δευτέρας έως και το βράδυ της Μ. Παρασκευής και σύμφωνα με το κλίμα των ιδιαίτερων αυτών ημερών, θα ακούγονται στα αεροπλάνα της Aegean επιλεγμένα κομμάτια κλασικής μουσικής.

Για 12η χρονιά η Aegean τηρεί το έθιμο των Μπότηδων. Έτσι σε όλες τις πτήσεις προς Κέρκυρα από τη Μ. Τρίτη μέχρι και το Μ. Σάββατο το πρωί θα μοιράζονται στους επιβάτες παραδοσιακά πήλινα κανατάκια με την προτροπή προς τους επιβάτες να τηρήσουν το έθιμο των Κερκυραίων και να τα σπάσουν το Μ. Σάββατο.

Ιδιαίτερα για τους μικρούς επιβάτες, μέχρι και 12 ετών, η Aegean θα προσφέρει και εφέτος από τη Μ. Τετάρτη έως και την Κυριακή του Πάσχα τα αγαπημένα τους σοκολατένια λαγουδάκια.

Ταυτόχρονα, για όλους τους επιβάτες των πτήσεων της Aegean κατά το Μ. Σάββατο, προβλέπεται η διανομή πασχαλινών λαμπάδων, που θα συνοδεύονται από τις εορταστικές ευχές.

Στο πλαίσιο, τέλος, των προσφορών της εταιρίας για τη Μεγάλη Εβδομάδα και το Πάσχα, η Aegean ετοιμάζει τη διανομή του παραδοσιακού σταφιδόψωμου τη Μ. Παρασκευή αποκλειστικά για τους επιβάτες των πτήσεων εσωτερικού, καθώς και πασχαλινού τσουρεκιού την Κυριακή και τη Δευτέρα του Πάσχα για όλους τους επιβάτες των πτήσεων εξωτερικού και charter.