Σε εξέλιξη βρίσκεται επιχείρηση της Πυροσβεστικής για την αντιμετώπιση φωτιάς που εκδηλώθηκε σε αγροτοδασική έκταση στην περιοχή του Ορχομενού Βοιωτίας, με επίγειες και εναέριες δυνάμεις να έχουν κινητοποιηθεί άμεσα για τον περιορισμό της.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στο σημείο επιχειρούν συνολικά 40 πυροσβέστες, ενώ στη μάχη με τις φλόγες συμμετέχουν δύο ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της 4ης ΕΜΟΔΕ και 12 πυροσβεστικά οχήματα.
#Πυρκαγιά σε αγροτοδασική έκταση στον Ορχομενό Βοιωτίας. Κινητοποιήθηκαν 40 #πυροσβέστες με 2 ομάδες πεζοπόρων τμημάτων της #4ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, 2Α/Φ και 2Ε/Π. Συνδρομή από εθελοντές και υδροφόρες ΟΤΑ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 24, 2026
Παράλληλα, από αέρος συνδράμουν δύο αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα, ενισχύοντας τις προσπάθειες κατάσβεσης. Στην επιχείρηση συμμετέχουν επίσης εθελοντές, ενώ υδροφόρες των ΟΤΑ παρέχουν υποστήριξη στις επίγειες δυνάμεις που βρίσκονται στην περιοχή.