Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Τετάρτης σε χαμηλή βλάστηση στον Μαραθώνα, προκαλώντας συναγερμό στην Πυροσβεστική.

Η φωτιά καίει κοντά σε σπίτια και επιχειρήσεις στην Παραλία Μαραθώνα.

«Δασική πυρκαγιά στην περιοχή Ριζάρι της Δημοτικής Ενότητας Μαραθώνα. Αν βρίσκεστε στην περιοχή, απομακρυνθείτε προς Νέα Μάκρη και Μαραθώνα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών», αναφέρει το μήνυμα που εστάλη στους κατοίκους της περιοχής.

Για την κατάσβεση της φωτιάς επιχειρούν 56 πυροσβέστες, με δύο ομάδες πεζοπόρων της 1ης ΕΜΟΔΕ, εθελοντές, 18 οχήματα και τρία ελικόπτερα.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην περιοχή του Μαραθώνα

Κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία των οχημάτων στον Μαραθώνα, καθώς, σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την Αστυνομία, άρθηκαν οι εκτροπές κυκλοφορίας που είχαν εφαρμοστεί λόγω της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε στην περιοχή.

Σημειώνεται πως, νωρίτερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στη λεωφόρο Ποσειδώνος, από τη συμβολή της με την οδό Σοφοκλέους έως την οδό Ευριπίδου.