Ένας ηλικιωμένος με οικολογική συνείδηση πέταξε μια ηλεκτρονική συσκευή στο σχετικό κάδο ανακύκλωσης, ωστόσο μέσα είχε ξεχάσει το ποσό των 20.000 ευρώ.

Ευτυχώς, ο υποδιευθυντής του καταστήματος τεχνολογίας που είχε το σχετικό κάδο, αντιλήφθηκε το λάθος και ειδοποίησε σχετικά.

Μάλιστα, η ΕΛ.ΑΣ. έκανε ανάρτηση για το περιστατικό, γράφοντας:

«Δεν πίστευε στα μάτια του ένας υποδιευθυντής καταστήματος τεχνολογίας, όταν εντόπισε σε κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών μία συσκευασία modem που περιείχε… 20.000 ευρώ.

Αμέσως ενημέρωσε την αστυνομία, η οποία κατάφερε μέσα από το βιντεοληπτικό υλικό να βρει τον κάτοχο των χρημάτων αλλά και τι είχε συμβεί.

Όπως διαπιστώθηκε, ο ηλικιωμένος άνδρας είχε τοποθετήσει το κουτί μαζί με άλλα αντικείμενα προς ανακύκλωση.

Χωρίς να συνειδητοποιήσει ότι εκεί είχε τα χρήματα, το πέταξε σε κάδο ανακύκλωσης ηλεκτρονικών συσκευών.

Όπως είπε στις Αρχές, τα χρήματα προοριζόταν για την πληρωμή συνεργείου ανακαίνισης. Η ιστορία είχε αίσιο τέλος και τα χρήματα επιστράφηκαν στον ηλικιωμένο άνδρα».

Αν έβρισκες 20.000 ευρώ σε κάδο ανακύκλωσης τι θα έκανες; 💸🤔Άξιος συγχαρητηρίων είναι υποδιευθυντής καταστήματος…

Posted by Ελληνική Αστυνομία on Friday, May 9, 2025