Σύσκεψη με θέμα τη διοργάνωση εκδηλώσεων για τον εορτασμό της φετινής Αποκριάς στο Δήμο Βόλου, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο γραφείο του Αντιδημάρχου Κοινωνικής Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, Απ. Παντσά, με τη συμμετοχή του δημοτικού συμβούλου Ε. Τσάμη και υπηρεσιακών παραγόντων. Δεδομένης της γενικότερης οικονομικής συγκυρίας και της δύσκολης κατάστασης στην οποία βρίσκονται τα οικονομικά του Δήμου Βόλου, επιδίωξη των διοργανωτών είναι, όπως τονίστηκε, η πραγματοποίηση εκδηλώσεων με τη μικρότερη δυνατή δαπάνη και στόχο την ενεργό συμμετοχή του κόσμου.

Στο πλαίσιο αυτό, σχεδιάζεται η διοργάνωση γιορτής με έμφαση στη δημιουργικότητα και τη φαντασία, που θα εμπλέκει μεγάλο πλήθος πολιτών σε πρωταγωνιστικό ρόλο, θα απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους και θα μεταφέρει, μέσα από παιχνίδια, διασκεδαστικά εργαστήρια και πολύ κέφι, χρώματα, ρυθμούς και μελωδίες στην πόλη και τους πολίτες. Οι φετινές αποκριάτικες εκδηλώσεις θα συνδυάζουν αρμονικά τις παραδόσεις με τις σύγχρονες ιδέες και τη σύγχρονη καλλιτεχνική δημιουργία με ελκυστικές δράσεις για όλους τους κατοίκους, αλλά και τους επισκέπτες της περιοχής.

Στόχος είναι, όπως τονίστηκε ακόμα, η φετινή Αποκριά να προσφέρει χαρά και διασκέδαση κυρίως στα παιδιά και επίσης να δημιουργηθεί εορταστική ατμόσφαιρα σε ολόκληρη την περιοχή του νέου Δήμου Βόλου που θα δώσει τη δυνατότητα τόνωσης του τουρισμού και εκτόνωσης των πολιτών από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.