Αυτή την ώρα τελείται η κηδεία του Γιάννη Φέρτη, με καλλιτέχνες, συναδέλφους του και πλήθος κόσμου να συρρέει από νωρίς στο Α’ νεκροταφείο για την τελετή και τα συλλυπητήρια στην σύζυγό του, Μαρίνα Ψάλτη.

Η Μαρίνα Ψάλτη, η σύζυγος του Γιάννη Φέρτη τα τελευταία 23 χρόνια, συντετριμμένη από την απώλεια, ήταν εκεί για να υποδεχτεί όσους τίμησαν τη μνήμη του Γιάννη Φέρτη και βρέθηκαν σήμερα, 16 Απριλίου, στο Α’ Νεκροταφείο για να τον αποχαιρετίσουν.

Συγκινητική ήταν και η στιγμή όταν η πρώτη σύζυγός του Γιάννη Φέρτη, Ξένια Καλογεροπούλου, συνάντησε τη Μαρίνα Ψάλτη. H σύζυγος του Γιάννη Φέρτη, Μαρίνα Ψάλτη, ακούμπησε τρυφερά το πρόσωπο της ηθοποιού, Ξένιας Καλογεροπούλου, με τον Σταμάτη Φασουλή να την κρατάει από το χέρι. Οι δύο γυναίκες έδωσαν, στη συνέχεια, μια τρυφερή αγκαλιά.

Δείτε τα συγκινητικά στιγμιότυπα στο 01:35 στο παρακάτω βίντεο:

Οι δύο γυναίκες, Μαρίνα Ψάλτη και Ξένια Καλογεροπούλου, αγάπησαν τον ίδιο άνδρα, Γιάννη Φέρτη, και θρηνούσαν σιωπηλά για τον χαμό του. 

Αντί χρημάτων για στεφάνια, η οικογένεια του Γιάννη Φέρτη εξέφρασε την επιθυμία να ενισχυθεί οικονομικά το έργο του ταμείου αλληλοβοηθείας του σωματείου Ελλήνων ηθοποιών.