Θλίψη προκάλεσε η είδηση ότι η μόλις 21 ετών, Ραφαέλα Πιτσικάλη, πέθανε ύστερα από σκληρή μάχη με τον καρκίνο. Στην τελευταία της ανάρτηση η νεαρή κοπέλα είχε μοιραστεί μια φωτογραφία με την οικογένειά της, δηλώντας πως ήταν «μια από τις ομορφότερες στιγμές της».

Μία από τις ομορφότερες στιγμές μου❤️

Posted by Rafaella Pitsikali on Tuesday, January 9, 2024

Η Ραφαέλα Πιτσικάλη νοσηλευόταν σε θεραπευτήριο στην Αμερική τους τελευταίους μήνες, από τις αρχές Αυγούστου του 2023, στο εξειδικευμένο MD-Anderson Cancer Center στο Χιούστον.

@rafaellapitsikali

Ερανικός Εθνική GR1601100640000006400476351 https://revolut.me/rafaelapitsikali https://www.paypal.me/rafaellapitsi #rafaellapitsikali⭐️ #fypシ #fy #foryou #foryoupage #foryoupage #🎗️ #cancersucks #cancer

♬ πρωτότυπος ήχος – Rafaella Pitsikali

Η περιπέτεια της υγείας της ευαισθητοποίησε πολλούς Κρητικούς, και όχι μόνο, που βοήθησαν στις πολυδάπανες θεραπείες, σύμφωνα με το ekriti.gr.

Η ζωή της οικογένειας Πιτσικάλη άλλαξε δραματικά τον Ιούνιο του 2020, όταν η 17χρονη, τότε, κοπέλα είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους και μικρή απόκριση στα αναλγητικά. Η διάγνωση άλλαξε όλη της τη ζωή: Σάρκωμα Ewing.

Η σχετική ανάρτηση του Newsbeast στο Instagram: