Πέθανε η 21χρονη Ραφαέλα Πιτσικάλη, που έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η νεαρή κοπέλα έφυγε από τη ζωή λίγες μόνο ημέρες μετά τα 21α γενέθλιά της (γεννήθηκε 5 Ιανουαρίου 2003), βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους της αλλά και την τοπική κοινωνία των Χανίων, που βρισκόταν στο πλευρό της.

Η νεαρή κοπέλα τους τελευταίους μήνες νοσηλευόταν σε εξειδικευμένο νοσοκομείο της Αμερικής. Για να καταστεί δυνατή η νοσηλεία της στο συγκεκριμένο νοσοκομείο χρειάστηκε να συγκεντρωθεί ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και σε αυτό συνέβαλαν αρκετοί Χανιώτες, οι οποίοι ανταποκρίθηκαν με αλληλεγγύη στο κάλεσμα της οικογένειας της.

Μία από τις ομορφότερες στιγμές μου❤️

Posted by Rafaella Pitsikali on Tuesday, January 9, 2024

Η Ραφαέλα αρκετά συχνά μέσα από τους λογαριασμούς που διατηρούσε στα social media προχωρούσε σε αναρτήσεις στις οποίες μοιραζόταν τον αγώνα της και προσπαθούσε να δώσει ένα μήνυμα αισιοδοξίας.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας όσα έγιναν σήμερα, ευχαριστώντας τον πρωθυπουργό Kyriakos Mitsotakis και τον υπουργό Υγείας…

Posted by Rafaella Pitsikali on Saturday, July 1, 2023

Ο Γολγοθάς για την 21χρονη κοπέλα ξεκίνησε τον Ιούνιο του 2020, όταν η τότε 17χρονη είχε εισαχθεί στο Νοσοκομείο Αττικόν με έντονους πόνους.

Μπορεί ο νέος χρόνος να μας βρήκε στο νοσοκομείο αλλά το σημαντικότερο ήταν ότι μας βρήκε μαζί. Σας ευχαριστώ πολύ που…

Posted by Rafaella Pitsikali on Tuesday, January 2, 2024

Από εκείνη την ημέρα η Ραφαέλα έδινε το δικό της αγώνα, πάντα με χαμόγελο και αισιοδοξία, αποδεικνύοντας μεγαλείο ψυχής, όπως σημειώνει το flashnews.gr.

Η ανάρτηση του Newsbeast στο Instagram για τη Ραφαέλα: