Υλικά
- Για την πανακότα
 - 400 γραμμάρια γάλα
 - 600 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35%
 - 100 γραμμάρια ζάχαρη
 - 40 γραμμάρια μέλι θυμαρίσιο
 - 30 γραμμάρια ζελατίνες
 - ξύσμα από μισό λεμόνι
 - λίγο βανίλια
 - Για τις τηγανιτές μπανάνες
 - 1 μπανάνα
 - 50 γραμμάρια χυμό λεμόνι
 - 20 γραμμάρια βούτυρο 82%
 - 60 γραμμάρια ζάχαρη
 
Εκτέλεση
- Μουλιάζουμε τις ζελατίνες σε κρύο νερό.
 - Βάζουμε το γάλα με την ζάχαρη και το ξύσμα λεμονιού να πάρουν μια βράση. Αφού βράσουν ρίχνουμε τις ζελατίνες και ανακατεύουμε καλά.
 - Ενσωματώνουμε το μέλι, την κρέμα γάλακτος, και την βανίλια στο ζεστό γάλα και ανακατεύουμε καλά.
 - Το σουρώνουμε και το φορμάρουμε σε φόρμες σιλικόνης. Tο βάζουμε στο ψυγείο για 2 ώρες περίπου για να δέσει.
 - Ξεφλουδίζουμε και κόβουμε τις μπανάνες σε ροδέλες και τις περνάμε με τον χυμό λεμονιού.
 - Λιώνουμε το βούτυρο σε ένα τηγάνι και το αφήνουμε να πάρει ένα ελαφρύ καφέ χρώμα.
 - Κατόπιν ρίχνουμε τις μπανάνες και την ζάχαρη και τα ψήνουμε περίπου για 2 με 2,5 λεπτά σε δυνατή φωτιά.
 
Tips: Μπορείτε να το σερβίρετε σε ποτήρι αν δεν έχετε φόρμες σιλικόνης