Υλικά
  
  
  Υλικά για 4-6 άτομα
  
  150 γραμμάρια προσούτο σε φέτες
  200 γραμμάρια τυρί κρέμα
  125 ml κρέμα γάλακτος
  30 γραμμάρια βούτυρο
  αλάτι και πιπέρι
  600 γραμμάρια πράσινα νουντλς
  200 γραμμάρια φασολάκια κουκιά (κατεψυγμένα)
  
  
Εκτέλεση
  
  Βράζετε τα νουντλς σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Κόβετε το προσούτο σε λωρίδες, ξεπαγώνετε τα φασολάκια με χλιαρό νερό και στραγγίζετε. Τηγανίζετε το προσούτο σε ένα μεγάλο τηγάνι με βούτυρο μέχρι να γίνει τραγανό και το βάζετε στην άκρη.
  
  Ρίχνετε τα φασολάκια στο ίδιο τηγάνι, ανακατεύετε το τυρί κρέμα με την κρέμα γάλακτος και τα προσθέτετε και αυτά στο τηγάνι. Αφήνετε να βράσουν για 15 λεπτά σε μέτρια φωτιά και προσθέτετε τα βρασμένα νουντλς. Αλατοπιπερώνετε, ανακατεύετε και αφήνετε στη φωτιά.
  
  Βάζετε τα νουντλς σε μία πιατέλα και από πάνω σκορπίζετε τις φέτες προσούτο και σερβίρετε.
 
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
  
 