Υλικά

Ο Κωνσταντίνος Λαμπαρδάκης γεννήθηκε στο Ρέθυμνο το 1972 και μεγάλωσε στο Πέραμα του Πειραιά.

Τη μαγειρική τέχνη τη συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τον αδελφό του Νίκο, τους Chefs Νίκο Σαράντο, Γιάννη Μπαξεβάνη, Νίκο Αγάλου και τους αειμνήστους Chefs Μανώλη Αμαριωτάκη, Herve Meredent.

Τη μαγειρική τέχνη τη σπούδασε στη σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων Ηρακλείου.

Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργασθεί με τα Rethymno Mare Royal Hotel, Mirabello Hotel,Pantheon Palace Hotel, Robinson Club Daidalos Hotel, Intercontinental Hyde Park Lane Hotel, N.J.V Meridien-Athens Plaza Hotel.

Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική και ειδικότερα η κρητική. Ακόμη ξεχωρίζει τη γαλλική και την κυπριακή.

Διακρίσεις: Πρώτος στο διαγωνισμό του Chefs Club το 1997, στο Intercontinental Athens Hotel. Χρυσό μετάλλιο στον 1ο Μεσογειακό Διαγωνισμό Κρήτης το 1998.

Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων
E-mail επικοινωνίας: [email protected]