Υλικά

Ο Απόστολος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1966. Την μαγειρική τέχνη την αγάπησε από πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους: Mr. Jones ( Wales), Her Gruber ( Austria). Την μαγειρική και εστιατοριακή τέχνη τη σπούδασε στη σχολή τουριστικών επαγγελμάτων Ρόδου. Μετά το τέλος των σπουδών του είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με το HILTON ATHENS , GRAND HOTEL EUROPA 5* Innsbruck , KONGRES CATERING AUSTRIA , HOLIDAY INN and CASNOS AUSTRIA Innsbruck , HOTEL ZIRBENHOF HOCHUGEN TIROL GRECOTEL , HOTEL AEGEON SOUNIO κ.α. Επίσης έχει οργανώσει και ηγηθεί Σεμιναρίων με θέμα ελληνική κουζίνα και γευσιγνωσίας Ελαιόλαδου. Η αγαπημένη του κουζίνα εκτός της Ελληνικής και Μεσογειακής είναι η Αυστριακή, Γερμανική και γενικά η Αλπική κουζίνα. Διακρίσεις: 4 βραβεία GAULT MILLAU (2005-2008) Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων E-mail επικοινωνίας: [email protected]