Υλικά

O Σταύρος Ψωμόπουλος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1981 και μεγάλωσε στην Ευαγγαλίστρια Θεσ/νίκης και αργότερα στην Κυψέλη της Αθήνας. Την μαγειρική τέχνη την συνάντησε και την αγάπησε πολύ νωρίς. Τον κατέκτησε από την πρώτη στιγμή και σε αυτό βοήθησαν οι πρώτοι του σεφ που τον δίιδαξαν. Από αυτούς ξεχωρίζει τους Καπαμπίνη Δημήτριο, Λαζαρίδη Θεόδωρο και τον Τσανακλίδη Άρη. Τη μαγειρική τέχνη την σπούδασε στη σχολή των Ι.Ε.Κ. Ξυνή. Μετά το τέλος των σπουδών είχε την ευκαιρία να συνεργαστεί με την ALDEMAR στο ξενοδοχείο «Olympian Village», τη STARWOOD στο ξενοδοχείο «Blue Palace» ως υπεύθυνος του ιταλικού εστιατορίου, το ξενοδοχείο Royal Olympic στην Αθήνα ως Sous Chef και άλλες επιχειρήσεις επισιτισμού. Η αγαπημένη του κουζίνα είναι η ελληνική μεσογειακή. Διακρίσεις: Μετάλλιο στην κατηγορία καρέ αρνιού Gastronomy Festival 2005 Δείτε το πλήρες βιογραφικό από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων E-mail επικοινωνίας: [email protected]