Το κόλπο στην κουζίνα που κάνουν όλοι οι επαγγελματίες

Για σταθερότερα και πιο αναίμακτα κοψίματα


ΣΥΝΤΑΓΕΣΝΕΑ-ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ
8:41
11/02/2020
loading

Δεν υπάρχει επαγγελματίας σεφ που δεν θα σου πει για το Νο 1 μυστικό που έμαθε στη σχολή μαγειρικής.

Να βάζεις μια μικρή πετσέτα ή λίγο χαρτί κουζίνας κάτω από το ξύλο κοπής, ώστε να γίνεται πιο σταθερή η επιφάνεια.

Το ξύλο κοπής δεν κουνιέται πια όσο προσπαθείς να κόψεις πράγματα με ένα πολύ αιχμηρό μαχαίρι.

Ούτε περιστρέφεται ακανόνιστα πάνω στον πάγκο όσο τεμαχίζεις τα λαχανικά…

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει