Υλικά

  • 1 1/2 μπουκάλια Μοσχάτο, διατηρημένα στο ψυγείο
  • 1/2 φλ. τσαγιού  triple sec
  • Χυμό από 3 λάιμ
  • 1/4 φλ. τσαγιού κρυσταλλική ζάχαρη
  • 3 φλ. τσαγιού βατόμουρα
  • 3 φλ. τσαγιού μύρτιλα
  • 6 ακτινίδια, καθαρισμένα και κομμένα σε φέτες
  • 2 φλ. τσαγιού ανανά σε κύβους
  • 2 φλ. τσαγιού μάνγκο σε κύβους
  • 2 φλ. τσαγιού φράουλες κομμένες στη μέση

Εκτέλεση

  1. Σε μια μεγάλη κανάτα ανακατέψτε το λευκό κρασί, το triple sec, το χυμό λάιμ και τη ζάχαρη μέχρι να ενωθούν καλά.
  2. Σε ψηλά ποτήρια, βάλτε σε στρώσεις τα βατόμουρα, τα μύρτιλα, τα ακτινίδια, τον ανανά, το μάνγκο και τις φράουλες.
  3. Ρίξτε το μείγμα κρασιού πάνω από τα φρούτα και σερβίρετε.