Υλικά

  • 10 φτερούγες κοτόπουλου
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 3 σκελίδες σκόρδο, πιεσμένες
  • 2 κ. γλ. σκόνη τσίλι
  • 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι κατά βούληση

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
  2. Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι σε μια μεγάλη, επανασφραγιζόμενη σακούλα, σφραγίστε και ανακινήστε για να ανακατευτούν καλά.
  3. Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου, ξανακλείστε και ανακινήστε για να καλυφθούν καλά.
  4. Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα ή μέχρι να γίνουν τραγανές εξωτερικά και εσωτερικά να έχουν ψηθεί καλά.