Υλικά
- 10 φτερούγες κοτόπουλου
- 3 κ. σ. ελαιόλαδο
- 3 σκελίδες σκόρδο, πιεσμένες
- 2 κ. γλ. σκόνη τσίλι
- 1 κ. γλ. σκόρδο σε σκόνη
- Αλάτι και μαύρο πιπέρι κατά βούληση
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς.
Βήμα 2
Συνδυάστε το ελαιόλαδο, το σκόρδο, τη σκόνη τσίλι, τη σκόνη σκόρδου, το αλάτι και το πιπέρι σε μια μεγάλη, επανασφραγιζόμενη σακούλα, σφραγίστε και ανακινήστε για να ανακατευτούν καλά.
Βήμα 3
Προσθέστε τις φτερούγες κοτόπουλου, ξανακλείστε και ανακινήστε για να καλυφθούν καλά.
Βήμα 4
Τοποθετήστε τις φτερούγες κοτόπουλου σε ένα ταψί και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 1 ώρα ή μέχρι να γίνουν τραγανές εξωτερικά και εσωτερικά να έχουν ψηθεί καλά.
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.