Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού νουτέλα
  • 2 αβγά
  • 6 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/3 φλ. τσαγιού νουτέλα για την επικάλυψη
  • 1 κ. σ. λάδι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί.
Βήμα 2
Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη νουτέλα με τα αβγά και το αλεύρι, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κορνέ, κόψτε την άκρη και σχηματίστε δαχτυλίδια στο μέγεθος που επιθυμείτε.
Βήμα 4
Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά. Πατήστε με το δάχτυλό σας κι αν επανέρχονται στη θέση τους είναι έτοιμα.
Βήμα 5
Αφήστε να κρυώσουν εντελώς, πριν τα γλασάρετε με την υπόλοιπη νουτέλα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.