Υλικά

  • 3/4 φλ. τσαγιού νουτέλα
  • 2 αβγά
  • 6 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1/3 φλ. τσαγιού νουτέλα για την επικάλυψη
  • 1 κ. σ. λάδι

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 160 βαθμούς και λαδώστε ελαφρώς ένα ταψί.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τη νουτέλα με τα αβγά και το αλεύρι, μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
  3. Μεταφέρετε το μείγμα σε ένα κορνέ, κόψτε την άκρη και σχηματίστε δαχτυλίδια στο μέγεθος που επιθυμείτε.
  4. Ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 10- 15 λεπτά. Πατήστε με το δάχτυλό σας κι αν επανέρχονται στη θέση τους είναι έτοιμα.
  5. Αφήστε να κρυώσουν εντελώς, πριν τα γλασάρετε με την υπόλοιπη νουτέλα.