Υλικά

  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
  • 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα
  • 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ
  • 2 αβγά
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού.
Βήμα 3
Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού.
Βήμα 4
Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
Βήμα 5
Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια.
Βήμα 6
Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Βήμα 7
Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.