Υλικά
- 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κολοκυθάκι
 - 1 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένη ντομάτα
 - 1/2 φλ. τσαγιού ψιλοκομμένο κρεμμύδι
 - 1/3 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
 - 3/4 φλ. τσαγιού γάλα ελαφρύ
 - 2 αβγά
 - 1/2 κ. γλ. αλάτι
 - 1/4 κ. γλ. πιπέρι
 
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
 - Λιπάνετε ελαφρώς την επιφάνεια ενός ταψιού.
 - Τοποθετήστε ομοιόμορφα τα κολοκυθάκια, την ντομάτα και το κρεμμύδι στη βάση του ταψιού.
 - Ανακατέψτε τα υπόλοιπα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ομοιογενοποιηθούν.
 - Ρίξτε το μείγμα στο ταψί, πάνω από τα κολοκυθάκια.
 - Ψήστε για περίπου 35 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
 - Αφήστε να κρυώσει για τουλάχιστον 10 λεπτά πριν κόψετε την πίτα.