Υλικά

  • 2 φλ. τσαγιού αλεύρι
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετήστε το αλεύρι σε ένα μπολ και προσθέστε την κρέμα γάλακτος.
Βήμα 2
Ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 3
Αλευρώστε ελαφρώς μια επιφάνεια στον πάγκο της κουζίνας και ζυμώστε για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 4
Κόψτε με κουπάτ ή δημιουργήστε λεπτά μπισκότα με το χέρι και τοποθετήστε τα πάνω σε λαδόκολλα σε ένα ταψί.
Βήμα 5
Ψήστε στους 230 βαθμούς για περίπου 8- 10 λεπτά μέχρι να αποκτήσουν χρυσαφί χρώμα.
Βήμα 6
Αφήστε να κρυώσουν και απολαύστε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.