Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 4 ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα
  • 4 κ. γλ. ξίδι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • 110 γρ. πράσινη σαλάτα με βότανα
  • 100 γρ. φέτα, ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

  1. Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε το κοτόπουλο για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθεί καλά χωρίς να είναι ροζ.
  2. Αφήστε στην άκρη σε ένα πιάτο να ξεκουραστεί και κόψτε σε κύβους ή λεπτές φέτες.
  3. Στη συνέχεια ρίξτε τις φέτες ροδάκινου σε μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Ψήστε για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
  4. Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι, το μέλι και την πιπεριά τσίλι.
  5. Τοποθετήστε την πράσινη σαλάτα σε μια σαλατιέρα ή ένα βαθύ πιάτο και ανακατέψτε με το μείγμα ελαιόλαδου.
  6. Προσθέστε το κοτόπουλο και τα ροδάκινα και γαρνίρετε με τη φέτα.