Υλικά

  • 400 γρ. φιλέτο κοτόπουλου
  • 3 κ. σ. ελαιόλαδο
  • 4 ώριμα ροδάκινα, καθαρισμένα και κομμένα σε τέταρτα
  • 4 κ. γλ. ξίδι
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1 κόκκινη πιπεριά τσίλι, ψιλοκομμένη
  • 110 γρ. πράσινη σαλάτα με βότανα
  • 100 γρ. φέτα, ψιλοκομμένη

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και μαγειρέψτε το κοτόπουλο για 3- 4 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να ψηθεί καλά χωρίς να είναι ροζ.
Βήμα 2
Αφήστε στην άκρη σε ένα πιάτο να ξεκουραστεί και κόψτε σε κύβους ή λεπτές φέτες.
Βήμα 3
Στη συνέχεια ρίξτε τις φέτες ροδάκινου σε μισή κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο και λίγο αλεσμένο μαύρο πιπέρι. Ψήστε για 1- 2 λεπτά από κάθε πλευρά.
Βήμα 4
Σε ένα μικρό μπολ ανακατέψτε το υπόλοιπο ελαιόλαδο με το ξίδι, το μέλι και την πιπεριά τσίλι.
Βήμα 5
Τοποθετήστε την πράσινη σαλάτα σε μια σαλατιέρα ή ένα βαθύ πιάτο και ανακατέψτε με το μείγμα ελαιόλαδου.
Βήμα 6
Προσθέστε το κοτόπουλο και τα ροδάκινα και γαρνίρετε με τη φέτα.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.