Υλικά

  • 2 μικρές κόκκινες ή κίτρινες πιπεριές
  • 180 γρ. μανιτάρια κομμένα σε κύβους
  • 12 ντοματίνια ψιλοκομμένα
  • 1 κ. σ. ηλιέλαιο
  • 1 σκελίδα σκόρδου λιωμένη
  • 50 γρ. αποξηραμένο άσπρο ψωμί
  • 25 γρ. καρύδια ψιλοκομμένα
  • Λίγο μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 1 κ. γλ. νιφάδες τσίλι
  • 4 κ. γλ. πέστο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς.
Βήμα 2
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι και σοτάρετε τα μανιτάρια σε υψηλή φωτιά για 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι και αφαιρέστε από τη φωτιά.
Βήμα 4
Προσθέστε το σκόρδο, το ψωμί, τα ντοματίνια, τα καρύδια, τον ψιλοκομμένο μαϊντανό, τις νιφάδες τσίλι και το πέστο και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Πλύνετε και κόψτε τις πιπεριές κάθετα, αφαιρώντας και τους σπόρους.
Βήμα 6
Τοποθετήστε σε ένα ταψί και γεμίστε με τα μανιτάρια.
Βήμα 7
Καλύψτε με αλουμινόχαρτο και ψήστε στον προθερμασμένο φούρνο για 35-40 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.