Υλικά

  • 1/2 φλ. τσαγιού μαγιονέζα
  • 1/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • 2 στήθη κοτόπουλου κομμένα στα τέσσερα
  • 4 κ. γλ. τριμμένη φρυγανιά με ιταλικά μπαχαρικά

Εκτέλεση

  1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 220 βαθμούς.
  2. Τοποθετήστε την παρμεζάνα σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη μαγιονέζα.
  3. Βάλτε τα στήθη κοτόπουλου σε μία λαδόκολλα στο ταψί και επικαλύψτε με τη σάλτσα μαγιονέζας.
  4. Γαρνίρετε με το τρίμμα φρυγανιάς και ψήστε στο φούρνο μέχρι το κοτόπουλο να μαγειρευτεί καλά.