Υλικά

  • 2 φακελάκια φράουλα ζελέ
  • 2 ποτήρια καυτό νερό
  • 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων
  • 2 ποτήρια ψιλοκομμένα φρούτα (ροδάκινο, φράουλα)
  • 4 κουταλιές σούπας Grand Marnier

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε ένα βαθύ μπολ βάζετε τα 2 φακελάκια ζελέ και τα 2 ποτήρια καυτό νερό Ανακατεύετε πολύ καλά και κατόπιν προσθέτετε τα 2 ποτήρια παγωμένο νερό ή χυμό φρούτων.
Βήμα 2
Ανακατεύετε και το αφήνετε στο ψυγείο μέχρι να αρχίσει να πήζει.
Βήμα 3
Ψιλοκόβετε τα φρούτα και τα ραντίζετε με το Grand Marnier.
Βήμα 4
Μόλις αρχίσει να πήζει το ζελέ, βάζετε τα ραντισμένα ψιλοκομμένα φρούτα, ανακατεύετε, το αδειάζετε σε μια  φόρμα στρογγυλή και το αφήνετε στο ψυγείο να δέσει καλά.
Βήμα 5
Μόλις είναι έτοιμο το ζελέ, το ξεφορμάρετε βουτώντας τη φόρμα για λίγο σε ζεστό νερό.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.