Υλικά

  • 2 μπανάνες
  • 1 κ. γλ. ζάχαρη άχνη
  • 1/4 κ. γλ. γάλα
  • 2 σταγόνες εκχύλισμα βανίλιας
  • 1 κ. γλ. φυστικοβούτυρο, ή περισσότερο για έξτρα γεύση

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τις μπανάνες σε μικρά κομμάτια, τοποθετήστε τες σε ένα πιάτο και καταψύξτε για περίπου 2 ώρες.
  2. Αφαιρέστε τις μπανάνες από την κατάψυξη και τοποθετήστε τες σε ένα μπλέντερ.
  3. Προσθέσετε την ζάχαρη άχνη, το γάλα και το εκχύλισμα βανίλιας και χτυπήστε το μείγμα μέχρι να γίνει λείο και κρεμώδες.
  4. Τέλος, προσθέστε και το φυστικοβούτυρο και ανακατέψτε ξανά μέχρι να μαλακώσει το μείγμα σας.
  5. Βάλτε στην κατάψυξη, αφήστε να παγώσει για λίγες ώρες και απολαύστε.