Υλικά

  • 3 στήθη κοτόπουλου κομμένα σε μπουκίτσες

Εκτέλεση

  1. Προετοιμάστε τη μαρινάδα σε ένα μπολ ανακατεύοντας όλα τα μπαχαρικά μαζί με το κοτόπουλο.
  2. Καλύψτε το μπολ με μία μεμβράνη και αφήστε στο ψυγείο για μία ώρα.
  3. Προετοιμάστε την επικάλυψη του κοτόπουλου αναμειγνύοντας την τριμμένη φρυγανιά με το τσίλι, τον κουρκουμά, το κύμινο, τον κόλιανδρο, το αλάτι και το πιπέρι.
  4. Βουτήξτε κάθε κομμάτι κοτόπουλου στο χτυπημένο αβγό και μετά στην επικάλυψη μπαχαρικών.
  5. Ζεστάνετε το λάδι σε μία κατσαρόλα σε δυνατή φωτιά.
  6. Τοποθετήστε προσεκτικά τα κομμάτια κοτόπουλου στο λάδι και τηγανίστε για 3-4 λεπτά μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν εσωτερκά καλά.
  7. Σερβίρετε με δροσερή σαλάτα και ντιπ της επιλογής σας.