Υλικά

Ψωμάκια, κρουασανάκια, κριτσίνια, κουλουράκια, κουρού, πίτες και όλες οι λιχουδιές που βγαίνουν από τον φούρνο και μοσχοβολά στο σπίτι μπορούν εύκολα να ανέβουν επίπεδο. Είναι το πρώτο πράγμα που μαθαίνεις σε μια σχολή μαγειρικής, μας λέει η ιστοσελίδα μαγειρικής Taste of Home, πριν αποκαλύψει το επαγγελματικό μυστικό για ψητά που μοιάζουν ακαταμάχητα. Περάστε με πινέλο μια στρώση από μείγμα ενός κρόκου αυγού και μιας κουταλιάς κρέμα γάλακτος πάνω από τα φουρνίσματα, ώστε να αποκτήσουν τη χρυσή απόχρωση που λαχταράτε…