Υλικά για 4 άτομα

  • 8 φλιτζάνια τεμαχισμένο κόκκινο και πράσινο λάχανο
  • 1/2 φλιτζάνι τριμμένα καρότα
  • 1/2 φλιτζάνι φρέσκο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 φλιτζάνι άπαχο γιαούρτι
  • 1/2 φλιτζάνι μαγιονέζα
  • 2 κουταλιές της σούπας άσπρο ξίδι
  • 1 κουταλιά της σούπας φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1 κουταλάκι τριμμένο σκόρδο
  • Αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ανακατεύετε σε ένα μπολ τα κόκκινα μαζί με τα πράσινα λάχανα, τα καρότα και τα κρεμμυδάκια.
Βήμα 2
Στο μπλέντερ ρίχνετε το γιαούρτι, μαγιονέζα, ξίδι, χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατεύετε μέχρι να γίνει λείο. Αλατοπιπερώνετε.
Βήμα 3
Ρίχνετε το ντρέσινγκ πάνω από τη σαλάτα και ανακατεύετε απαλά με μια κουτάλα. Αφήνετε για 20 λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.
TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.