Υλικά

  • 500 γραμμάρια φιλέτο μοσχαρίσιο γάλακτος
  • 1 πιπεριά κόκκινη κομμένη στα τέσσερα
  • 1 πιπεριά πράσινη κομμένη στα τέσσερα
  • 1 κρεμμύδι μεγάλο κομμένο στα τέσσερα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι χοντρό

Εκτέλεση

  1. Πλένουμε το φιλέτο. Κόβουμε το φιλέτο γάλακτος σε 6 κομμάτια και το βάζουμε μέσα στη μαρινάδα για 2-3 ώρες, τοποθετώντας το σκεύος στο ψυγείο.
  2. Αφού μείνει μέσα στη μαρινάδα, το βγάζουμε από το ψυγείο και περνάμε ένα ένα τα κομμάτια του κρέατος στα καλαμάκια.
  3. Βάζουμε εναλλάξ ένα κομμάτι κρέας, ένα κομμάτι πράσινη πιπεριά, ένα κομμάτι κόκκινη πιπεριά, ένα κομμάτι κρεμμύδι και ξανά κρέας μέχρι να γεμίσει το καλαμάκι.
  4. Τοποθετούμε τα καλαμάκια στην καυτή σχάρα, αφήνοντας την από κάθε πλευρά μόνο 3-4 λεπτά για να παραμείνει το κρέας μέτρια ψημένο.
  5. Όταν είναι έτοιμα, τα βγάζουμε από το φούρνο και πασπαλίζουμε με χοντρό αλάτι.